ESPRIT: OuterwearESPRIT: Outerwear
terug naar pressroom

ESPRIT: Outerwear

Op zoek naar de perfecte winterjas om de aankomende koude maanden fashionable mee te trotseren? ESPRIT introduceert precies op het juiste moment haar Fall Winter 2022 Outerwear collectie, die naast een breed assortiment aan jassen ook bestaat uit winteraccessoires zoals sjaals en mutsen.
 
De jassencollectie is toegankelijk voor iedereen. Van trendy bodywarmers tot extra warme gewatteerde korte én lange jassen voor haar, tot waterafstotende parka’s voor hem. Kortom: voor ieder wat wils! De outerwear is daarbij te combineren met de accessoires uit de collectie, allemaal in mooie herfst- en winterkleuren. 
 
Ga voorbereid de winter in met de nieuwe outerwear collectie van ESPRIT!

 

De collectie is verkrijgbaar in de winkels en online via esprit.nl.
Voor uitleen & meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: AFW '23
ESPRIT: Denim 2023
ESPRIT: High summer '23
ESPRIT: Fall 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht. Deze staat vertegenwoordigt ook direct de uitstraling van het merk: positief, opgewekt en easy-going. 

 

Het succes van ESPRIT in de loop der jaren is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren van mensen en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om vreugde te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps."

 

ESPRIT is een echte combinatie van essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, wordt het merk geprezen voor zijn passie voor mensen en de planeet. ESPRIT, het eerste authentieke merk in zijn soort, staat ook bekend om de revolutionaire winkelervaring, die in alle opzichten en tot in de kleinste details het levendige karakter uitstraalt.