ESPRIT: Nautical vibesESPRIT: Nautical vibes
terug naar pressroom

ESPRIT: Nautical vibes

Ontdek de nieuwe Nautical looks van ESPRIT. Een selectie voor hem en haar, die ons doet dromen van de zee, het strand en de zon.


ESPRIT voorziet ons deze zomer van een aantal key pieces die niet mogen ontbreken in een maritieme garderobe. Van gestreepte tanktops en dromerige lange rokken tot aan casual shorts en het klassieke Bretonse shirt. Trek deze trend door naar het strand met de gestreepte swimwear pieces en maak de outfit compleet met één van de rieten strandtassen. 

 

Ervaar met de nautical looks, de nieuwe merk identiteit en kernwaarden van ESPRIT: MODERN, PLAYFUL, COOL. Een vrije, onbezonnen uitstraling gecombineerd met een volwassen look. 

​Bon voyage!

 

De collectie is verkrijgbaar in de winkels en online via esprit.nl.
Voor uitleen & meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: Summer 2023
ESPRIT: Spring Outerwear
ESPRIT: Beachwear SS23
ESPRIT: Spring 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht door Doug Tompkins and Susie Buell. ESPRIT was werelds eerste lifestyle merk geïnspireerd door de ‘human spirit’. De geboorteplaats Californië vertegenwoordigt de kern van het merk: positief, opgewekt en easy-going. ESPRIT staat bekend om diversiteit, het laten zien van “real people”.


Het merk omarmt een experimentele en baanbrekende instelling, een jeugdige geest die wordt gevoed door creativiteit en liefde voor design. Het succes van ESPRIT is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om plezier te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps. ESPRIT combineert essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, het merk wordt geprezen voor haar passie voor mensen en de planeet en debuteerde in the early 90’s met de eerste “Collection” gemaakt van 100% organisch katoen. ESPRIT is vandaag de dag aanwezig in meer dan 30 landen over de hele wereld en is sinds 1993 genoteerd aan de Hong Kong Stock Exchange. Het internationale hoofdkantoor van ESPRIT is gevestigd in Hong Kong. Meer informatie vind je op www.esprit.com