ESPRIT - Joy the DolphinESPRIT - Joy the DolphinESPRIT - Joy the Dolphin
terug naar pressroom

ESPRIT - Joy the Dolphin

Mode- en Lifestyle-merk ESPRIT presenteert Joy The Dolphin

 

Joy staat voor het rijke verleden van ESPRIT en representeert de waarden: vrolijkheid, zorgzaamheid en positiviteit, welke met een eigentijdse identiteit naar het heden worden gebracht. Een icoon die de ESPRIT gemeenschap samenbrengt via unieke merkervaringen, activiteiten gefocust op de consument en speciale collecties. Met als doel de klant echt te bereiken en te verbinden.

 

Joy The Dolphin maakt haar eerste verschijning in de Color Dolphin capsule; een comfort-wear collectie met tone-on-tone T-shirts, sweatshirts, en shorts in speelse vormen. Een vrolijke kleurencombinatie met subtiele details en een nieuw logo in de vorm van een dolfijn.

 

De colorparty gaat verder met de lancering van de Dolphin Tennis Club capsule. Ontdek kassieke silhouetten, zoals poloshirts en jurken, met een hedendaagse twist in tinten van azalea roze, stralend oranje, knal groen en meer.

 

De dolfijn duikt steeds vaker op als symbool van wedergeboorte en vernieuwing. Ze zijn speels, charmant, intuïtief, intelligent en communicatief. Het ontwerp van het icoon is oorspronkelijk geïnspireerd op de zeldzame roze dolfijn die na een lange afwezigheid weer opduikt in de wateren van Hongkong. Hun glinsterende iriserende roze kleur staat symbool voor ESPRIT's liefde voor de mens en de planeet, en symboliseert een optimistische toekomst en het volgende hoofdstuk van de lange bestaansgeschiedenis van het merk.

 

De Color Dolphin collectie is nu verkrijgbaar via www.esprit.nl

De Dolphin Tennis Club capsule is beschikbaar vanaf 26 juli 2022

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: AFW '23
ESPRIT: Denim 2023
ESPRIT: High summer '23
ESPRIT: Fall 2023

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht. Deze staat vertegenwoordigt ook direct de uitstraling van het merk: positief, opgewekt en easy-going. 

 

Het succes van ESPRIT in de loop der jaren is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren van mensen en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om vreugde te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps."

 

ESPRIT is een echte combinatie van essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, wordt het merk geprezen voor zijn passie voor mensen en de planeet. ESPRIT, het eerste authentieke merk in zijn soort, staat ook bekend om de revolutionaire winkelervaring, die in alle opzichten en tot in de kleinste details het levendige karakter uitstraalt.

 

ESPRIT is vandaag de dag aanwezig in meer dan 30 landen over de hele wereld en is sinds 1993 genoteerd aan de Hong Kong Stock Exchange. Het internationale hoofdkantoor van ESPRIT is gevestigd in Hong Kong.

 

Meer informatie vindt u op www.esprit.com