ESPRIT: Holiday Gift Guide 2022
terug naar pressroom

ESPRIT: Holiday Gift Guide 2022

 

Leuke gifts voor de feestdagen van ESPRIT! We geven je een paar inspirerende tips.

 

De feestdagen komen er weer aan! De Gift Guide van ESPRIT geeft inspiratie voor de mooiste cadeaus voor aankomende feestdagen. 

 

Variërend van comfy sloffen en zachte casual sjaals voor de koude middagen tot mooie bodywear items voor de feestelijke avonden. Hier vind je het perfecte cadeau voor heren, dames en ook voor de allerkleinsten. 
 

ESPRIT laat ons graag verrassen door de samengestelde gift guide voor iedereen!

 

De collectie is verkrijgbaar in de winkels en online via esprit.nl.
Voor uitleen & meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: Nautical vibes
ESPRIT: Summer 2023
ESPRIT: Spring Outerwear
ESPRIT: Beachwear SS23

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht. Deze staat vertegenwoordigt ook direct de uitstraling van het merk: positief, opgewekt en easy-going. 

 

Het succes van ESPRIT in de loop der jaren is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren van mensen en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om vreugde te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps."

 

ESPRIT is een echte combinatie van essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, wordt het merk geprezen voor zijn passie voor mensen en de planeet. ESPRIT, het eerste authentieke merk in zijn soort, staat ook bekend om de revolutionaire winkelervaring, die in alle opzichten en tot in de kleinste details het levendige karakter uitstraalt.