ESPRIT: Festival looks 2023
terug naar pressroom

ESPRIT: Festival looks 2023

Het festivalseizoen is back! ESPRIT stoomt je klaar voor de mooiste festival looks met kleurrijke tops en vrolijke sets.

 

Een festival look moet comfortabel en toch ook fashionable zijn. De items van ESPRIT zijn modern, playful en cool. Ideaal om de perfecte look te creëren. Van glitter tops tot aan elegante jurken. ESPRIT heeft voor elke festivalganger de perfecte outfit. Ervaar het ultieme festival gevoel met ESPRIT.   

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Faam Lemm
F.Lemm@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: AFW '23
ESPRIT: Denim 2023
ESPRIT: High summer '23
ESPRIT: Fall 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht door Doug Tompkins and Susie Buell. ESPRIT was werelds eerste lifestyle merk geïnspireerd door de ‘human spirit’. De geboorteplaats Californië vertegenwoordigt de kern van het merk: positief, opgewekt en easy-going. ESPRIT staat bekend om diversiteit, het laten zien van “real people”.


Het merk omarmt een experimentele en baanbrekende instelling, een jeugdige geest die wordt gevoed door creativiteit en liefde voor design. Het succes van ESPRIT is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om plezier te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps. ESPRIT combineert essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, het merk wordt geprezen voor haar passie voor mensen en de planeet en debuteerde in the early 90’s met de eerste “Collection” gemaakt van 100% organisch katoen. ESPRIT is vandaag de dag aanwezig in meer dan 30 landen over de hele wereld en is sinds 1993 genoteerd aan de Hong Kong Stock Exchange. Het internationale hoofdkantoor van ESPRIT is gevestigd in Hong Kong. Meer informatie vind je op www.esprit.com