ESPRIT: FALL/WINTER 21
terug naar pressroom

ESPRIT: FALL/WINTER 21

Can you feel it?

De Fall/Winter 2021 collectie van Esprit combineert het verleden met het heden en voegt een extra ‘spark of joy’ toe om de collectie vandaag de dag te laten spreken. Esprit koestert een open mindset waarbij niet enkel wordt gekeken naar wat fashion is, maar ook wat fashion vandaag zou moeten zijn en doen. Deze visie heeft geleid tot een vernieuwd bewustzijn: een waardering voor multifunctionaliteit, veelzijdigheid en duurzaamheid.

 

De Fall/Winter 2021 collectie belichaamt deze mentaliteit en focust op het creëren van een tijdloze garderobe van hoge kwaliteit.

De collectie laat authentieke designs herleven, focust op vakmanschap en innovatieve designs door gebruik te maken van hoge kwaliteit materialen die duurzaam zijn verkregen. Esprit is zich bewust van de wereld om haar heen en dit is terug te zien in de collectie: 94% organic denim, gerecycled en ongeverfd, natuurlijke stoffen en het zachtste organic cotton zijn een belangrijk onderdeel. Het is een zoektocht naar uiterst comfortabele en multifunctionele designs die beschermen en warm houden.  

 

De damescollectie bestaat uit comfortabele knits en broeken, gestreepte oversized blouses - die perfect matchen bij de denim jeans – maar omvat ook on-trend geruite jurken en corduroy flares. Om de outfit winter-proof te maken denkt de collectie ook aan layering items: van comfy sweaters tot klassieke denim jackets en van zachte geruite jassen tot gerecyclede puffer jackets. De Fall Winter 2021-collectie van Esprit heeft een look voor elke mood & gelegenheid.  

 

De mannencollectie legt de nadruk op ‘duurzaam chique’ voor elke dag. Casual overhemden, comfortabele stretch-broeken, zachte truien en must-have denim items creëren de perfecte effortless outfits. Vul deze items aan met een klassieke blazer, wollen jas of een grof-gehaakte knit en ben in een handomdraai klaar om de deur uit te gaan. Ontdek ook de ‘mobility capsule’ items die praktisch, waterbestendig en lichtgewicht zijn en wees voorbereid op elke uitdaging.

 

Verkrijgbaar in Esprit-winkels en online via esprit.nl vanaf 1 september.
Het digitale lookbook kan u in de bijlage hieronder downloaden. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: AFW '23
ESPRIT: Denim 2023
ESPRIT: High summer '23
ESPRIT: Fall 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

Esprit is an affordable premium lifestyle brand for high quality and consciously sourced apparel, accessories, bodywear and home wear, with worldwide distribution. Simplifying wardrobe choices through timeless, versatile pieces that can be loved for more than one season is at the heart of the brand.

Since 1968 Esprit has innovated through responsible ways to engage with people and the environment, and currently ranks as one of the most transparent fashion companies in the world.