ESPRIT - Fall/Winter 2022ESPRIT - Fall/Winter 2022
terug naar pressroom

ESPRIT - Fall/Winter 2022

WHAT’S YOUR SWEET ESCAPE?

Dit najaar inspireert ESPRIT ons om even stil te staan en in het hier en nu te leven. Een ontsnapping uit de wereld van smartphones, geluiden en drukke schema’s. Een reis naar onszelf zorgt voor innerlijke balans, harmonie en verheldering waardoor we herontdekken wat er echt toe doet in het leven. 
 

Wat is je persoonlijke sweet escape? Hoe klinkt dit? Welke kleur heeft het en hoe voelt het? De meesten van ons vinden een toevlucht in mode, reizen, kunst of muziek. Voor sommigen is dit het moment waarop hun favoriete liedje op de radio wordt gedraaid, voor anderen is het de geur van knisperende bladeren tijdens een lange boswandeling. Laten we meer tijd doorbrengen met onze eigen gedachten en onze favoriete mensen. Laten we de natuur ingaan, diep inademen en dagdromen. Het is tijd om echte emoties en connecties te voelen en onszelf de mogelijkheid te geven om deze sweet escape te ontdekken. 
 
De FW22-collectie is rijk aan texturen, expressieve graphics en voegt kleur toe aan de herfst. Een tijd van gezelligheid die gevormd wordt door grove breisels, de zachtheid van kasjmier en het aangename comfort van gewatteerde jassen gemaakt van gerecycled materiaal. Geïnspireerd door de jaren 90, combineert ESPRIT vakkundig unieke knits en details met het hoogst mogelijke aandeel duurzame materialen.
 
De collectie is vanaf september 2022 verkrijgbaar in de winkels en online via esprit.nl.
Er zit een embargo op het beeld tot 01-09-2022

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: Spring Outerwear
ESPRIT: Spring 2023
ESPRIT: Sport 2023
ESPRIT: Sport FW22

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht. Deze staat vertegenwoordigt ook direct de uitstraling van het merk: positief, opgewekt en easy-going. 

 

Het succes van ESPRIT in de loop der jaren is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren van mensen en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om vreugde te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps."

 

ESPRIT is een echte combinatie van essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, wordt het merk geprezen voor zijn passie voor mensen en de planeet. ESPRIT, het eerste authentieke merk in zijn soort, staat ook bekend om de revolutionaire winkelervaring, die in alle opzichten en tot in de kleinste details het levendige karakter uitstraalt.