ESPRIT - DENIM
terug naar pressroom

ESPRIT - DENIM

Met trots presenteert ESPRIT: DENIM - LET LOOSE


Esprit lanceert haar nieuwste denim collectie, met wide leg silhouetten, statement items en tijdloze looks. Nieuwe designs en mooie wassingen zijn geïnspireerd door originele denim styles uit het verleden. De fits voor dit seizoen zijn ontworpen om iedereen het comfort van soepelvallende jeans te laten ervaren. ESPRIT nodigt ons uit "TO LET LOOSE!"

 

 

De collectie is geïnspireerd door steden, mensen en communities. Elke stad viert zijn eigen stijl en is gebaseerd op de lokale lifestyle en cultuur.  Focus op één van de meest modieuze plaatsen ter wereld en ga voor de BERLIN look, of straal in een SAN FRAN outfit. 

 

Ontdek de ruime keuze aan items en geniet deze herfst van de perfecte denim look.

 

 

De nieuwe denim collectie is vanaf 1 augustus verkrijgbaar in de winkels en via www.esprit.nl

 

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: Corduroy
ESPRIT - Fall/Winter 2022
ESPRIT - Joy the Dolphin
ESPRIT - High summer

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA Esprit

Over ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht. Deze staat vertegenwoordigt ook direct de uitstraling van het merk: positief, opgewekt en easy-going. 

 

Het succes van ESPRIT in de loop der jaren is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren van mensen en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om vreugde te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps."

 

ESPRIT is een echte combinatie van essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, wordt het merk geprezen voor zijn passie voor mensen en de planeet. ESPRIT, het eerste authentieke merk in zijn soort, staat ook bekend om de revolutionaire winkelervaring, die in alle opzichten en tot in de kleinste details het levendige karakter uitstraalt.

 

ESPRIT is vandaag de dag aanwezig in meer dan 30 landen over de hele wereld en is sinds 1993 genoteerd aan de Hong Kong Stock Exchange. Het internationale hoofdkantoor van ESPRIT is gevestigd in Hong Kong.

 

Meer informatie vindt u op www.esprit.com