ESPRIT: Corduroy
terug naar pressroom

ESPRIT: Corduroy

Nu september op z’n einde loopt, de zon steeds lager aan de horizon staat en de temperaturen dalen, maken jurken en shorts plaats voor truien en pantalons. Gelukkig voorziet Esprit ons deze herfst/winter met een prachtige collectie, vervaardigd met het hoogst mogelijk aandeel duurzame materialen.


Corduroy
De Esprit FW’22 collectie bevat corduroy items voor hem & haar. Een solide en slijtvaste stof, die modieus en smaakvol is. Met deze tijdloze items, die teruggaan tot de jaren 70, kan eindeloos worden gestyled. Creëer een complete corduroy look door de pantalon met het matchende overshirt te combineren of draag onder de blazer een stoere turtleneck. Maak de look af met de grof gebreide sjaal of corduroy cap. Get cosy met de tijdloze corduroy items van ESPRIT!

 

De Fall/Winter’22 collectie is nu verkrijgbaar via www.esprit.nl
Voor alle beelden van de volledige Fall/Winter’22 collectie klik hier

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: Nautical vibes
ESPRIT: Summer 2023
ESPRIT: Spring Outerwear
ESPRIT: Beachwear SS23

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht. Deze staat vertegenwoordigt ook direct de uitstraling van het merk: positief, opgewekt en easy-going. 

 

Het succes van ESPRIT in de loop der jaren is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren van mensen en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om vreugde te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps."

 

ESPRIT is een echte combinatie van essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, wordt het merk geprezen voor zijn passie voor mensen en de planeet. ESPRIT, het eerste authentieke merk in zijn soort, staat ook bekend om de revolutionaire winkelervaring, die in alle opzichten en tot in de kleinste details het levendige karakter uitstraalt.