ESPRIT: Christmas 2022ESPRIT: Christmas 2022
terug naar pressroom

ESPRIT: Christmas 2022

Free your inner kid

Met de nieuwe kerstcampagne luidt ESPRIT niet alleen de feestdagen in met alle vreugde die deze tijd van het jaar met zich meebrengt, maar wekt het ook de geest van de kindertijd op en het gevoel dat alles mogelijk is. ESPRIT herinnert ons er weer wat het beste is aan Kerstmis: Dat gevoel van opwinding wanneer je alle cadeaus voor je geliefden inpakt of de blije gezichten bij het optuigen van de boom. Wordt meegesleept in alle festiviteiten en begin te geloven in de magie van het seizoen - sluit jezelf af van het dagelijkse leven en ga helemaal op in het plezier, de vreugde en de opwinding van de feestdagen. Net alsof je weer kind bent...

 

De kerstcollectie bestaat uit outfits voor elke gelegenheid tijdens de feestdagen; een winterse wandeling of een chique kerstdiner. Van warme kersttruien en zijde jurkjes tot aan sprankelende suits en elegante colberts. De speelse kleuren en glinsterende details brengen net dat extra vleugje feestelijkheid aan het kerstdiner. Door de gezellige materialen en texturen, zoals ribfluweel en breisels, worden de koude winterdagen warm en knus. 

 

Spread the sparkle met de nieuwe ESPRIT kerstcollectie!

 

De kerstcollectie is nu wereldwijd verkrijgbaar in de winkels en online.
Voor meer informatie & uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: AFW '23
ESPRIT: Denim 2023
ESPRIT: High summer '23
ESPRIT: Fall 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht. Deze staat vertegenwoordigt ook direct de uitstraling van het merk: positief, opgewekt en easy-going. 

 

Het succes van ESPRIT in de loop der jaren is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren van mensen en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om vreugde te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps."

 

ESPRIT is een echte combinatie van essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, wordt het merk geprezen voor zijn passie voor mensen en de planeet. ESPRIT, het eerste authentieke merk in zijn soort, staat ook bekend om de revolutionaire winkelervaring, die in alle opzichten en tot in de kleinste details het levendige karakter uitstraalt.