ESPRIT: Best Basics (NOOS) ESPRIT: Best Basics (NOOS)
terug naar pressroom

ESPRIT: Best Basics (NOOS)

Geen garderobe is compleet zonder een solide collectie van essentiële basics. Ontdek ESPRIT’s Best Basics collectie en voeg tijdloze ESPRIT icons toe aan je kledingkast. 

 

De Best Basics collectie van ESPRIT bevat basics met een premium-kwaliteit voor mannen en vrouwen, die dienen als het fundament voor iedere outfit. De brede collectie gaat van truien en jeans, tot T-shirts en overhemden. Het primaire- en secundaire kleurenpalet maakt het mogelijk om eindeloze combinaties te maken. In deze comfortabele en kwalitatieve NOOS (Never Out Of Stock) collectie zitten ook de echte Esprit evergreens: de logo tees & bretonse strepen. Creëer makkelijk unieke looks door de seizoenen heen. 

 

Boost je fashion game met de Best Basics collectie van ESPRIT!

 

De collectie is verkrijgbaar in de winkels en online via esprit.nl.
Voor uitleen & meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: AFW '23
ESPRIT: Denim 2023
ESPRIT: High summer '23
ESPRIT: Fall 2023

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht. Deze staat vertegenwoordigt ook direct de uitstraling van het merk: positief, opgewekt en easy-going. 

 

Het succes van ESPRIT in de loop der jaren is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren van mensen en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om vreugde te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps."

 

ESPRIT is een echte combinatie van essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, wordt het merk geprezen voor zijn passie voor mensen en de planeet. ESPRIT, het eerste authentieke merk in zijn soort, staat ook bekend om de revolutionaire winkelervaring, die in alle opzichten en tot in de kleinste details het levendige karakter uitstraalt.