ESPRIT: Beachwear SS23ESPRIT: Beachwear SS23
terug naar pressroom

ESPRIT: Beachwear SS23

Een collectie die ons laat verlangen naar zon, zee en stranden; de Beachwear collectie van ESPRIT. 
Van kleurrijke bikini's, zwembroeken en badpakken tot aan elegante strandkleding om deze zomer in te schitteren.  of: Vol met kleurrijke en eye-cathing pieces om deze zomer in te schitteren.


De collectie bestaat uit stijlvolle bikini's, badpakken en luchtige strandkleding. Ga voor een opvallende look met de unieke prints, cut-out details en glitter bikini’s. Of kies voor een retrostijl met de ruitjesprints, zonnehoeden en monochrome badpakken. Stel eenvoudig en snel een beach look samen met de bijpassende cover-ups en accessoires; van zwierige broeken en wikkelrokken tot see-through jurken en handdoeken. Maak het af met de vrolijke kralenkettingen en zijden sjaaltjes. 


De collectie is verkrijgbaar in de winkels en online via esprit.nl.
Voor uitleen & meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

ESPRIT: Spring Outerwear
ESPRIT: Spring 2023
ESPRIT: Sport 2023
ESPRIT: Sport FW22

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht. Deze staat vertegenwoordigt ook direct de uitstraling van het merk: positief, opgewekt en easy-going. 

 

Het succes van ESPRIT in de loop der jaren is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren van mensen en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om vreugde te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps."

 

ESPRIT is een echte combinatie van essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, wordt het merk geprezen voor zijn passie voor mensen en de planeet. ESPRIT, het eerste authentieke merk in zijn soort, staat ook bekend om de revolutionaire winkelervaring, die in alle opzichten en tot in de kleinste details het levendige karakter uitstraalt.