ESPRIT: Beachwear SS23ESPRIT: Beachwear SS23
terug naar pressroom

ESPRIT: Beachwear SS23

Een collectie die ons doet verlangen naar de zomer: beachwear van ESPRIT! Voor op het strand, in het zwembad en alles daaromheen: de nieuwe items met opvallende kleuren en supercomfortabele pasvormen zorgen gegarandeerd voor een zomers humeur.  

 

Ontdek stijlvolle bikini’s, coole badpakken en high-waist modellen die voor elk lichaam geschikt zijn en met elkaar kunnen worden gecombineerd tot de perfecte set. Met de vele opties aan beach cover-ups, stel je gemakkelijk een complete outfit samen.

 

Een opvallende look met print, cut-out details of glitter? Of liever retro stijl met een monochroom badpak en mooie zonnehoed? ESPRIT got it all!

 

De collectie is verkrijgbaar in de winkels en online via esprit.nl.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Esprit: Signature styles & archive prints
ESPRIT: Spring '24
ESPRIT: Iconic essentials
ESPRIT: Iconic sweats

LINKS

website

SOCIAL MEDIA ESPRIT

ESPRIT werd in 1968 in Californië opgericht. Deze staat vertegenwoordigt ook direct de uitstraling van het merk: positief, opgewekt en easy-going. 

 

Het succes van ESPRIT in de loop der jaren is grotendeels te danken aan haar oorspronkelijke idealen: het bevorderen van liefde en vrede, het vieren van mensen en het samenbrengen van gelijkgestemde mensen om vreugde te brengen in de wereld. Dit is de ware essentie van "ESPRIT de corps."

 

ESPRIT is een echte combinatie van essentiële items en fashion-forward stijlen, geschikt voor elke gelegenheid en elke garderobe. Bewust en toegewijd, wordt het merk geprezen voor zijn passie voor mensen en de planeet. ESPRIT, het eerste authentieke merk in zijn soort, staat ook bekend om de revolutionaire winkelervaring, die in alle opzichten en tot in de kleinste details het levendige karakter uitstraalt.