Enable the Label X The Label EnableEnable the Label X The Label Enable
terug naar pressroom

Enable the Label X The Label Enable

Zoals je in voorgaande persberichten al heb kunnen lezen, is Enable the Label een platform dat opkomende mode labels uit het buitenland de kans biedt om de Nederlandse markt te betreden. Daarnaast heeft Enable the Label nu ook hun eigen collectie: The Label Enable.


The Label Enable is een door het ETL-team samengestelde collectie van fashion-forward fashion items die niet mogen ontbreken in je garderobe. Het team van Enable the Label is altijd op zoek naar geliefde items en maakt het voor jou gemakkelijker om die modevondsten te kopen.

 

De collectie bestaat uit verschillende zijde jurken. Zijde is een lichte, zachte en comfortabele stof die ook nog koel is in de zomerse temperaturen. De jurken van The label Enable zijn zo perfect voor bijvoorbeeld het strand, maar ook voor een etentje in de avond. Door de vele variaties aan kleuren zit er voor iedereen wel een jurk bij. Houd je van blauw, ga dan zeker voor bijvoorbeeld de Olivia of voor de Georgia jurk. Ben je meer van het roze, ga dan voor de Kaytlin of Lily jurk.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Enable the label X SUPERNORMAL
Enable the Label X Khu Khu
Enable the Label X Nina Rose
Enable the Label X Nufferton

LINKS

website

SOCIAL MEDIA Enable the Label

Met een enorme liefde voor mode is oprichtster Michelle de Bruijn (24 jaar), in april 2019 haar droom achternagegaan door haar eigen online platform te lanceren. 

 

Michelle heeft haar studie aan de TMO in 2016 afgerond waarna ze heeft gewerkt als projectmanager bij ITC accessories en vervolgens bij MOAM agency. Daarnaast is ze altijd erg geïnteresseerd geweest in creatief jong talent en de drijfveren van en verhalen achter deze personen. Haar passie is om door middel van samenwerken deze jonge talenten naar een hoger level te krijgen.

 

Een merk komt niet zomaar op het platform terecht. Michelle bezoekt alle ontwerpers persoonlijk en samen selecteren ze de items die het best voldoen aan de wensen van de Nederlandse consument.