NL |  Electric Ink - verzorgingsproducten speciaal ontwikkeld voor tattoos
terug naar pressroom

NL | Electric Ink - verzorgingsproducten speciaal ontwikkeld voor tattoos

De tattoo verzorgingsproducten van Electric Ink zijn nu eindelijk ook in België verkrijgbaar. Vol met voedende actieve ingrediënten, helpt Electric Ink om de levendigheid en definitie van jouw tattoo(s) te bevorderen terwijl het beschermt tegen vervaging. De producten zijn voor ieder formaat tattoo geschikt. Het assortiment helpt om de huid te voeden en hydrateren en kan ook worden gebruikt op niet-getatoeëerde huid. Tevens zijn alle producten vegan en cruelty free. De producten zijn enkel geschikt voor een herstelde huid.

Daily Tattoo Moisturiser 

€16,99  |  200ml
Helpt om je tattoo en huid te beschermen en houdt deze fris, gevoed en gedefinieerd. Deze unieke tattoo-moisturiser bevat een zorgvuldig geselecteerde mix van voedende ingrediënten.

§ Voorkomt vervaging
§ Hydrateert de huid
§ UVA/UVB-filters om rimpels te voorkomen

 

Gebruiksaanwijzing: Breng voorzichtig aan op de getatoeëerde huid en wrijf de moisturiser goed in. Gebruik dagelijks op een schone, droge huid. Niet aanbrengen op een nog niet herstelde huid.
 

LIFTONIN®-XPERT: Helpt bij het verminderen van roodheid van de huid en ondersteunt het behoud en de intensiteit van tattoo-inkt.

INCA INCHI-OLIE: Afkomstig van de Peruaanse Amazonia-plant. Helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren en houdt de hydratatie van de huid op peil.

VITAMINE E ACETAAT: Helpt bij het verhogen van de hydratatie van het huidoppervlak en helpt tekenen van beschadiging door de zon te voorkomen.

KOKOSNOOTOLIE: Heeft goede hydraterende eigenschappen en de lichte textuur is ideaal voor de droge huid.  

 
 
Defining Tattoo Body Olie
€16,99  |  110ml  
Hydrateert en geeft glans en helderheid voor die frisse inktlook. Deze unieke nazorgolie voor tatoeages bevat een zorgvuldig geselecteerde mix van voedende ingrediënten.
§ Geeft glans en verheldert
§ Verzacht droge huid
§ Verbetert huidelasticiteit

Gebruiksaanwijzing: Spray op de huid en wrijf goed in. Gebruik dagelijks op een schone, droge huid. Niet aanbrengen op een nog niet herstelde huid.

KOKOSNOOTOLIE: Heeft goede hydraterende eigenschappen en de lichte textuur is ideaal voor de droge huid.
VITAMINE E ACETAAT: Helpt bij het verhogen van de hydratatie van het huidoppervlak en helpt tekenen van beschadiging door de zon te voorkomen.
VITAMINE C: Derivaat helpt tekenen van UV-geïnduceerde pigmentatie en huidveroudering te verminderen.
WIT LUPINE ZAAD EXTRACT: Is rijk aan Lupeol en helpt de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren.
 
 
 

Vibrancy Tattoo Serum

€18,99  |  60ml    

Behoudt pigment en bevordert de levendigheid van tatoeages terwijl de huid wordt gehydrateerd. Dit unieke tattoo body serum bevat een zorgvuldig geselecteerde mix van voedende ingrediënten.
§ Versterkt kleur

§ Egaliseert de teint

§ Verzacht fijne lijntjes & rimpels

Gebruiksaanwijzing: Breng voorzichtig aan op de getatoeëerde huid. Gebruik dagelijks op een schone, droge huid. Niet aanbrengen op een nog niet herstelde huid.    
 
LIFTONIN®-XPERT: Helpt bij het verminderen van roodheid van de huid en ondersteunt het behoud en de intensiteit van tattoo-inkt.
INCA INCHI-OLIE: Afkomstig van de Peruaanse Amazonia-plant. Het helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren en houdt de hydratatie van de huid op peil.
VITAMINE C: Helpt de soepelheid van de huid te verhogen. Het helpt ook om de huid te beschermen tegen schade door de zon, het verminderen van de ruwheid van de huid en tekenen van ontsteking.

AMINOZUUR: Werkt als een huidconditioner met pH-regulerende eigenschappen. Het verbetert de helderheid van de huid en egaliseert de teint.

 
 

Verkoopinformatie en adviesprijs
Daily Tattoo Moisturiser, €16,99 200ml - Defining Tattoo Body Oil, €16,99 110ml - Vibrancy Tattoo Serum, €18,99 60ml. Electric Ink is in België exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. Je vindt onze producten in de winkels in het body care schap.

 

Voor meer informatie, productbeeld en het testen van Electric Ink producten, neem contact op met Charlotte Verviers | c.verviers@simplypr.nl