The Wedding Season: in stijl het huwelijksbootje inThe Wedding Season: in stijl het huwelijksbootje inThe Wedding Season: in stijl het huwelijksbootje inThe Wedding Season: in stijl het huwelijksbootje inThe Wedding Season: in stijl het huwelijksbootje inThe Wedding Season: in stijl het huwelijksbootje in
terug naar pressroom

The Wedding Season: in stijl het huwelijksbootje in

Het einde van de lente is in zicht en we zijn massaal aan het uitkijken naar die langverwachte zomer. Deze periode van het jaar luidt ook officieel “the wedding season” in. De planning van het feest en het uitkiezen van de perfecte huwelijksbenodigdheden gaat gepaard met heel wat stress. Daarom hebben wij enkele weddingproof items op een rijtje gezet waardoor er zorgeloos en in stijl kan worden uitgekeken naar die bijzondere dag.

 

Klasse uitstralen met dinh van
De Le Cube Diamant collectie van dinh van speelt met volumes, lege en volle ruimtes, ronde en vierkante vormen die perfect de geometrische codes, kenmerkend voor dinh van, illustreren. Door te werken met deze vormen circuleert het licht rondom de diamant en brengt het een unieke helderheid.

Taart eten met Kähler Design
De Hammershøi collectie van Kähler is ontworpen door Hans-Christian Bauer. Hij haalde inspiratie uit de originele werken van de ontwerper Svend Hammershøi daterend uit het begin van de twintigste eeuw. De koffie- en taartset uit deze collectie maakt van elke gelegenheid een feest voor het oog.
 


Drankfles personaliseren met MYOS
Maak indruk op je gasten door drankjes te serveren op je huwelijksfeest uit drankflessen met zelfontworpen label van Make Your Own Spirit.  Bij deze flessen gaat het zowel om de binnen- als de buitenkant; de kwalitatieve spirit wordt namelijk gebotteld in een fles naar keuze en het label is volledig naar eigen wens te ontwerpen. Bovendien kan een gepersonaliseerde drankfles ook dienen als ideaal en origineel geschenk voor het bruidspaar.
 


Haar stylen met Batiste™ droogshampoo
Naast de perfecte bruidsjurk, is het bijpassende kapsel minstens even belangrijk. Batiste™ droogshampoo zorgt voor extra textuur en volume bij het stylen van je haar waardoor het kapsel er de hele dag piekfijn blijft uitzien. Batiste™ Nude heeft een subtiele lichte geur niet te overweldigend is.

 

Decoreren met Hinck

De kwaliteitsproducten van het Amsterdamse interieurmerk Hinck geven elk interieur de uitstraling die het verdient. De kussens kunnen gebruikt worden om de ringen op te presenteren of als luxueus accessoire op een trouwfeest.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Madeline Mackay
m.mackay@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season

LINKS