Sprankelende en elegante feestdagen met dinh van
terug naar pressroom

Sprankelende en elegante feestdagen met dinh van

dinh van presenteert een schitterende selectie juwelen voor de feestdagen. De elegante items uit de collecties complementeren je kerstoutfits als geen ander. Combineer de minimalistische en iconische ontwerpen voor een maximaal effect.

 

Menottes dinh van & Le Cube Diamant 
Menottes dinh van en de Le Cube Diamant zijn beide ontstaan in de jaren 70 en inmiddels uitgegroeid tot hoofdsymbolen van het merk. De Menottes dinh van staat symbool voor verbintenis; de eenheid tussen vriendschap of geliefden. Dit seizoen zijn de giant hoop oorbellen en mono stud de perfectie combinatie tijdens de kerstdagen.

       

 

De juwelen uit de Le Cube Diamant zijn een minimalistische interpretatie van twee essentiële geometrische vormen, de ronde en de vierkante, die de creaties eenvoud en elegantie geeft.

      

 
Serrure 

De Serrure armbanden zijn prachtig simpel, als een gouden draad dat sierlijk om je pols hangt. De items hebben geen slotje, zijn flexibel genoeg om geopend te worden en sterk genoeg om niet te vervormen. Het eenvoudige design, met bij de sluiting een plat kopje, wordt afgemaakt met een discrete diamant.

  

Pulse dinh van
De Pulse dinh van collectie is geïnspireerd op de muziek van vandaag. Als een beat worden diamanten van een lege ruimte naar een andere gedreven, waardoor een diamantenregen ontstaat.

           

 

dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Bonebakkers in het Conservatorium hotel in Amsterdam, Bodes & Bode in Amsterdam en Den Haag, Schaap & Citroen in Haarlem, House of Pertrijs in Breda en Michelsen in Soest. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season

LINKS

website

SOCIAL MEDIA dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. 
De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. 

Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.