Serrure dinh van collectie
terug naar pressroom

Serrure dinh van collectie

Serrure

Functional esthetic

“de vrije geest van Franse sieraden”
 
Gecreëerd aan het begin van de 70's, valt de Serrure collectie op door zijn elegantie. Zoals de iconische armband van de collectie die als uniek wordt beschouwd. Prachtig simpel, als een gouden draad dat sierlijk om je pols hangt.
 
De Serrure collectie is vrij van sluitingmechanisme, maar alsnog flexibel genoeg om te openen en sterk genoeg om niet vervormd te kunnen worden. Het heeft een simpel design dat wordt afgemaakt door het kleine diamant in het sieraad. 

 

Gecreëerd aan het begin van de seventies, valt de Serrure collectie op door zijn elegantie. Deze iconische armband is prachtig in zijn eenvoud waar hij als een gouden draad sierlijk om de pols valt.

 

De Serrure items hebben geen slotje, zijn flexibel genoeg om geopend te worden en sterk genoeg om niet te vervormen. Het eenvoudige design, met bij de sluiting een plat kopje, wordt afgemaakt met een discreet diamantje.

 

De collectie bestaat uit ringen en armbanden in goud, wit goud en rosé goud.

 
Dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en Utrecht en Bonebakker Juweliers.
Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.
 
 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Jetske Breugem - van de Sande
j.vandesande@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season

LINKS

Dinh Van

SOCIAL MEDIA dinh van

over dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. 

De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. 


Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.

 

Het Huis creëert grafische, pure, moderne juwelen in een onnavolgbare stijl. In tegenstelling tot traditionele juwelen, brengt dinh van juwelen naar de straat, de ontdekking van luxe voor elke dag, een luxe voor jezelf.