Maillon dinh van
terug naar pressroom

Maillon dinh van

EMBARGO TOT 6 SEPTEMBER 2022

 

Het Maison dinh van eert een onmisbaar ontwerp uit haar sieradencollectie, de Maillon, die opnieuw verwerkt is in een grafische en kenmerkende armband. De Maillon dinh van maakt een visie concreet, de visie van een universeel sieraad dat met alles, overal en altijd kan worden gedragen. Functionalisme wordt gecombineerd met uiterlijk door de inkepingen waarin de twee centrale schakels bij elkaar komen. 

 

Maillon met een vierkant deel

De maillon was tot nu toe altijd rond of ovaal en allereerst bedacht als een element van verbinding; een secundaire vorm ter ondersteuning van de centrale motieven. Jean Dinh Van vormt een uniek reliëf dat is geïnspireerd op schakels die La Place de l’Opéra sieren, rechthoekig en afgerond bij de hoeken: de eerste schakel met een vierkant deel, de Maillon dinh van.

 

De functie creëert het design

De uniseks Maillon armband is verkrijgbaar in lengtes variërend van S tot XL, passend voor iedereen en met een ingenieuze afmeting. Vanwege de inkepingen kunnen er steeds schakels worden toegevoegd om zo oneindige combinaties mogelijk te maken. 

 

Op zichzelf kleedt de armband de pols met een sieraad vol karakter en een gevoel van een tweede huid. Twee armbanden samen vormen een choker: een indrukwekkende en aantrekkelijke nauwsluitende ketting. Vier armbanden samen vormen een dubbele of driedubbele ketting die het decolleté siert.

 

Met een bijna beeldhouwkundige aanpak drukt de Maillon dinh van zich uit met sieraden die spelen met volumes. De collectie Maillon bevat al sieraden die verkrijgbaar zijn in witgoud en wordt nu aangevuld met een ring, een ketting en oorringen in geelgoud en met ingelegde diamanten.

 

Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

De Maillon collectie is beschikbaar via dinhvan.com.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season
dinh van Menottes - The Signet Ring

LINKS

website

SOCIAL MEDIA dinh van

In 1965 volgt Jean Dinh Van zijn instinct en richt een juwelenmerk op dat comleet anders is. Van nature iconoclast bewerkt hij het metaal als een beeldhouwer waarbij hij zijn creatieve impulsen volgt. De visie van Jean Dinh Van voor juwelen was eenvoudig: een juwelenassortiment vol design,sieraden voor de huid voor iedereen, die met alles, overal en altijd kunnen worden gedragen. Sieraden die breken met de codes van la Place Vendôme en die voorwerpen uit het dagelijks leven nog mooier maken.