Liefde en verbintenis met de dinh van Menottes collectie
terug naar pressroom

Liefde en verbintenis met de dinh van Menottes collectie

Ontstaan in 1976 en geïnspireerd door een afbeelding van een sleutel in een sleutelgat, de Menottes dinh van is inmiddels uitgegroeid tot een iconisch motief en biedt sieraden voor iedere gelegenheid. De juwelen zijn kenmerkend door hun sierlijkheid met een vorm die symbool staat voor liefde en eeuwige verbintenis tussen twee personen. 

 

De Menottes dinh van collectie keert deze herfst terug met oorbellen in meerdere formaten en verschillende typen goud. Kies de kleur en steen die bij jou past en combineer de sieraden tot een unieke en persoonlijke stijl. 

 

dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Bonebakkers in het Conservatorium hotel in Amsterdam, Bodes & Bode in Amsterdam en Den Haag, Schaap & Citroen in Haarlem, House of Pertrijs in Breda en Michelsen in Soest. 


Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. 
De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. 

Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.