Golden summer pieces
terug naar pressroom

Golden summer pieces

Waar de dagen langer worden en de nachten warmer, complementeren de geelgouden en roségouden sieraden van dinh van een zomerse outfit als geen ander. Tijdloos, stijlvol en geschikt voor zowel een serene lunch als een nachtelijk feest. Met het voorjaar in zicht, kunnen deze geelgouden en roségouden sieraden niet ontbreken.

 

De sieraden bewijzen eer aan perfecte verhoudingen, illustreren de welbekende geometrische codes van dinh van, en bovenal, springen in het oog door hun betoverende eenvoud. 

 

Voor uitleen of aanvullende informatie neem contact op met SimplyPR.

 

dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en Utrecht, Bonebakker Juweliers en Bodes & Bode Den Haag.

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season

LINKS

dinh van

SOCIAL MEDIA dinh van

over dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. 

De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. 


Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.

 

Het Huis creëert grafische, pure, moderne juwelen in een onnavolgbare stijl. In tegenstelling tot traditionele juwelen, brengt dinh van juwelen naar de straat, de ontdekking van luxe voor elke dag, een luxe voor jezelf.