Fall Winter '19 collectie
terug naar pressroom

Fall Winter '19 collectie

De vrije geest van de juweliers

Menottes dinh van

 

Dit najaar vult dinh van haar Menottes collectie aan met enkele nieuwe stukken, die liefhebbers van het iconische slotje zeker zullen bekoren. 

 

Naar goede gewoonte werden er gedurfde creaties ontworpen rond dit ingenieuze slotje. Ontdek de soepele zilveren ketting, geïnspireerd op de schubben van reptielen, in combinatie met de roségouden Menotte: een originele en actuele mix & match.
 
De dinh van Menotte staat voor verbondenheid. Deze nieuwste versie met zijn slangenketting herinnert daar alle dagen aan. Ze volgt de vorm van het lichaam, krult zich rond de basis van de hals en valt sensueel rond de pols, zodat dit motief nog beter tot zijn recht komt. Ook zijn deze Menottes stukken verkrijgbaar in geelgoud, met of zonder pavédiamanten. Om af te wisselen naargelang de gelegenheid of voorkeur van het moment.
 

Pulse dinh van

 

Het dinh van huis presenteert dit najaar ook nieuwe stukken uit het Pulse-gamma. Sensuele rondingen met gulle welvingen die schitteren in een spel van licht. Een eerbetoon aan het huis. Het raster van deze nieuwe creaties met zijn ajourwerk wordt gekenmerkt door zijn delicate allure. 
 
De pavédiamanten werden op een ritmische manier ingelegd in prachtig uitgesneden monochrome witte en roze stukken met een feestelijke allure. 


dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en Utrecht. Neem voor meer informatie en de uitleen van items contact met ons op.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season

LINKS

dinh van

SOCIAL MEDIA dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. 
De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. 

Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.