dinh van - Vaderdag
terug naar pressroom

dinh van - Vaderdag

Een hedendaagse interpretatie van grote klassiekers onder de herenjuwelen. Tijdloze creaties gemaakt van uitzonderlijke materialen.
 

Black Titanium - Zen Collectie 

Geïnspireerd op een in de jaren 70 gecreëerd vierkant ontwerp, gaat de Zen collectie mee met het dagelijkse leven van mannen. Een duo van een vierkante armband en ring gemaakt van zwart titanium. Het gladde en binnenste oppervlak heeft een ruwe afwerking terwijl de rug is gepolijst. Dit benadrukt de kracht en puurheid van het edelmetaal , en het minimalisme van dit exclusief mannelijke ontwerp.

 


 
JDV watch & Seventies ring
Een eerbetoon aan de jaren 70, symbolen van durf en vrijheid.
dinh van brengt een nieuwe versie uit van het sobere en elegante horloge dat Jean Dinh Van in 1978 voor zichzelf creëerde. Voor deze nieuwe editie werden de strakke lijnen van de horlogekast aangepast en werd een 50 meter waterbestendige functie gecreëerd.

 


 

Menottes dinh van R12 - de Unisex ring 
Ontstaan in 1976 en geïnspireerd door een afbeelding van een sleutel in een sleutelgat. de Menottes dinh van is inmiddels uitgegroeid tot een iconisch motief. 

Sieraden voor iedere gelegenheid, gedragen door vrouwen en mannen.

 

 

dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Bonebakkers in het Conservatorium hotel in Amsterdam, Bodes & Bode in Amsterdam en Den Haag, Schaap & Citroen in Haarlem, House of Pertrijs in Breda en Michelsen in Soest. 

 

Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette ten Berge-Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.