dinh van - Summer Braceletsdinh van - Summer Braceletsdinh van - Summer Bracelets
terug naar pressroom

dinh van - Summer Bracelets

Voor de zonnige weken zijn de betoverende armbanden van dinh van de aanvulling bij jouw outfit. Deze tijdloze en stijlvolle armbanden springen in het oog door hun betoverende eenvoud. De juwelen hebben een ongekende, minimalistische elegantie, dus je bent bereid ze dag en nacht te dragen. Precies de visie waar dinh van naar streeft.
 
Elke armband is uniek, en wordt als een tweede huid gedragen. Zo wordt de Menottes collectie gekenmerkt door de sluiting die als belangrijk deel van de armband functioneert. Of laat je betoveren door de sprankelende Le Cube Diamant collectie, die speelt met ronde en vierkante vormen. Ga je voor pure eenvoud, dan is de Serrure collectie onmisbaar door zijn opvallende elegantie. 

 

dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en Utrecht. Neem voor meer informatie en de uitleen van items contact met ons op.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season

LINKS

dinh van

SOCIAL MEDIA dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. 
De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. 

Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.