dinh van - Pulse Novelties dinh van - Pulse Novelties
terug naar pressroom

dinh van - Pulse Novelties

Pulse Novelties
Dit voorjaar presenteert dinh van enkele nieuwe creaties die de vrouwelijke en moderne Pulse collectie compleet maken. 
Grafische oor accessoires, sierlijke armbanden en kettingen of een driedelige ring. Combineer de verschillende nieuwe juwelen voor een maximaal effect.
 
Yellow gold
Geelgoud bestaat al duizenden jaren. Deze iconische kleur schittert nu als nooit tevoren op de bestsellers van de Pulse dinh van collectie. De combinatie met andere stukken in verschillende soorten goud blijft ons betoveren en doet ons dromen van zonnige zomers.

Ear cuff
Met trots introduceert dinh van de Pulse Ear Cuff. Een verfijnd sieraad dat op een originele en ingenieuze wijze de helix omvat. Prachtig te combineren met andere dinh van creaties. 
 

dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Bonebakkers in het Conservatorium hotel in Amsterdam, Bodes & Bode in Amsterdam en Den Haag, Schaap & Citroen in Haarlem, House of Pertrijs in Breda en Michelsen in Soest. 

 

Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.