dinh van - Moederdag
terug naar pressroom

dinh van - Moederdag

Ter gelegenheid van Moederdag presenteert dinh van een schitterende selectie juwelen die de liefde van een moeder weerspiegelt.

 

De verschillende collecties zijn gekenmerkt door hun sierlijkheid en hebben 1 eigenschap gemeen, een ongekende minimalistische elegantie. Hierdoor ben je bereid ze dag en nacht te dragen, precies de visie waar dinh van naar streeft.

 

Laat moeders zien hoe dierbaar ze zijn, met een van de unieke pieces van dinh van. 

 

dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Bonebakkers in het Conservatorium hotel in Amsterdam, Bodes & Bode in Amsterdam en Den Haag, Schaap & Citroen in Haarlem, House of Pertrijs in Breda en Michelsen in Soest. 

 

Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom. 

uniek is en met geen enkele andere kan vergeleken worden. Toon haar hoe diep ze in uw hart leeft.Ter gelegenheid van Moederdag brengt dinh van een creatie die net als de eerste vrouw in uw leven kostbaar en
uniek is en met geen enkele andere kan vergeleken worden. Toon haar hoe diep ze in uw hart leeft.Ter gelegenheid van Moederdag brengt dinh van een creatie die net als de eerste vrouw in uw leven kostbaar en
uniek is en met geen enkele andere kan vergeleken worden. Toon haar hoe diep ze in uw hart leeft.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.