dinh van - Menottes the bangles version
terug naar pressroom

dinh van - Menottes the bangles version

De Menottes collectie is ontworpen in 1976 en is inmiddels uitgegroeid tot een iconisch design en staat symbool voor liefde en eeuwige verbintenis. De collectie belichaamt deze filosofie door de ‘menottes’ – frans voor handboei – sluiting: zodra een design wordt gesloten is het haast onmogelijk deze te openen en verwordt het design tot een onderdeel van het lichaam.

 

dinh van lanceert een nieuwe interpretatie op de iconische collectie: de Menottes flexible bangles. De armbanden worden gesublimeerd door een flexibele design waarbij de uiteinden omhult zijn in diamanten die de iconische sluiting accentueren. Verkrijgbaar in geel- en witgoud of combineer de twee en experimenteer met de gedurfde trend van het mengen van goud.

 

The Menottes R12 bangles zijn verkrijgbaar in Nederland vanaf september 2021.

In Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Bonebakkers in het Conservatorium hotel in Amsterdam, Bodes & Bode in Amsterdam en Den Haag, Schaap & Citroen in Haarlem, House of Pertijs in Breda en Michelsen in Soest. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season

LINKS

website

SOCIAL MEDIA dinh van

over dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. 
De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. 

Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.