dinh van - Le Cube Diamant XXL Hoops
terug naar pressroom

dinh van - Le Cube Diamant XXL Hoops

Great evening hoops

Deze winter worden de recente, maar nu al iconische oorringen van dinh van verrijkt met diamanten in een sprankelende XXL vorm. 

 

Als een sierlijk lint wikkelen de oorringen delicaat om het oor, met een voluptueuze en verfijnde uitstraling.

Een spel van contrasten tussen de rondheid van de diamant als symbool van spiritualiteit, en de kwadratuur van de hoepel als symbool van stabiliteit. De delicate rondingen, de perfecte symmetrie en de twee luchtige, hangende diamanten presenteren een vrouwelijk en elegant juweel.

 

Le Cube Diamant collectie is de belichaming van een sieraad dat elke dag gedragen kan worden. De discrete luxe van deze tijdloze creaties is ook verkrijgbaar in ultra-luxe versies: versterkt en oogverblindend, perfect voor de avond garderobe. 

 

De Le Cube Diamant Great Evening Hoops zijn verkrijgbaar in Nederland bij de Bijenkorf in Amsterdam, Bonebakkers in het Conservatorium hotel in Amsterdam, Bodes & Bode in Amsterdam en Den Haag, Schaap & Citroen in Haarlem, House of Pertijs in Breda en Michelsen in Soest. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.bortslap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season

LINKS

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. 
De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. 

Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.