dinh van Le Cube Diamant - New Pieces
terug naar pressroom

dinh van Le Cube Diamant - New Pieces

Om de schitterende zomer die we hebben gehad nog even te laten duren, vult dinh van de al even schitterende collectie ''Le Cube Diamant'' aan met vier nieuwe stukken. Deze zullen de liefhebbers van geelgoud zeker bekoren.

 

Een vierkant ontwerp met ronde diamant staat centraal in de Le Cube Diamant collectie van dinh van. De collectie zag begin jaren 70 het licht; sindsdien is de kubus een van de hoofdsymbolen van het merk dinh van. 

De collectie heeft een sterke identiteit en speelt met volumes, lege en volle ruimtes, ronde en vierkante vormen die perfect de geometrische codes, kenmerkend voor dinh van, illustreren. Door te werken met deze vormen circuleert het licht rondom de diamant en brengt het een unieke helderheid.

 

 

       

     

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season

LINKS

dinh van

SOCIAL MEDIA dinh van

over dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. 

De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. 


Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.

 

dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en Utrecht, Bonebakker Juweliers en Bodes & Bode Amsterdam.

Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.