terug naar pressroom

dinh van - Holly Hoops

dinh van verrast je deze zomer met een nieuw design en vult daarmee haar ‘’Le Cube Diamant’’ collectie aan. Vierkante vormen zijn gecombineerd met ronde vormen: een minimalistische vergelijking voor een maximaal effect. 
 
De designs uit de Le Cube Diamant collectie zijn over de jaren opnieuw ontworpen. Verfijnde lijnen en volume kenmerken de sieraden en stralen om deze reden eenvoud en elegantie uit.
 
Dare to shine
De oorbellen uit de Le Cube Diamant collectie zijn verkrijgbaar in drie verschillen soorten goud. Straal deze zomer in geelgoud, witgoud of rosegoud met een diamant.
 
dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Bodes & Bode in Den Haag, Bonebakker in Amsterdam, House of Pertijs in Breda, Michgelsen in Soest en bij Schaap en Citroen in Haarlem.
Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season
dinh van Menottes - The Signet Ring

LINKS

dinh van

SOCIAL MEDIA dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. 
De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. 

Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.