dinh van - Holiday Season
terug naar pressroom

dinh van - Holiday Season

Maison dinh van presenteert een prachtige collectie juwelen vol unieke creaties die uitstekend zijn als geschenk voor de feestdagen, for him & her. 

 

For her: Little luxuries 
Een selectie waardevolle en elegante geschenken die perfect zijn om kennis te maken met Maison dinh van. Een modieuze selectie oorbellen van rosé goud of armbanden, ringen en kettingen in zilver en geel goud. Juwelen geschikt voor elke gelegenheid, door ze op zichzelf te dragen, te mixen of te combineren.

 

For him, For her: tijdloze juwelen om samen te delen
In de zoektocht naar het perfecte juweel, niet gebonden aan leeftijd of gender, zijn de creaties van dinh van de perfecte match. Een selectie juwelen die gedragen kan worden door zowel mannen en vrouwen zodat iedereen het universele symbool van liefde en verbondenheid kan delen.
De uniseks creaties zijn al geïntroduceerd in de iconische Menottes collectie en maken nu ook deel uit van de Pulse collectie: Ringen in het zilver met een grafische en moderne uitstraling, voor hem en haar.

 

Sparkle met dinh van. 
De meest adembenemende juwelen van Maison dinh van, omhult in diamanten, waarvan het unieke vakmanschap net zo kostbaar is als de geliefde die het zal ontvangen. 

 

Dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Bonebakkers in het Conservatorium hotel in Amsterdam, Bodes & Bode in Amsterdam en Den Haag, Schaap & Citroen in Haarlem, House of Pertijs in Breda en Michelsen in Soest. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van Menottes - The Signet Ring

LINKS

website

SOCIAL MEDIA dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. 
De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. 

Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.