dinh van - Go for minimalism with Le Cube Diamant Hoop
terug naar pressroom

dinh van - Go for minimalism with Le Cube Diamant Hoop

Deze herfst presenteert dinh van een schitterend nieuw ontwerp: de Le Cube Diamant Hoop oorbel. Nieuwe oorringen gemaakt van 18 karaat geel-, rosé-, en witgoud. De elegante juwelen maken iedere look trendy en modern.
 
De Hoop oorbellen vormen zich subtiel rondom de oorlel terwijl de diamant op de hoepel lijkt te zweven. De kubus met diamant in een perfecte cirkel: een minimalistisch idee, met een maximaal effect. Door het open vierkant circuleert het licht rondom de diamant en zorgt het voor een unieke helderheid.
 
De dinh van Le Cube Diamant is ontstaan in de jaren 70 en inmiddels is de iconische kubus uitgegroeid tot één van de hoofdsymbolen van het merk.
 
dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Bonebakkers in het Conservatorium hotel in Amsterdam, Bodes & Bode in Amsterdam en Den Haag, Schaap & Citroen in Haarlem, House of Pertrijs in Breda en Michelsen in Soest. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season

LINKS

website

SOCIAL MEDIA dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. 
De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. 

Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.