dinh van Double-Coeurs collectie dinh van Double-Coeurs collectie
terug naar pressroom

dinh van Double-Coeurs collectie

Sinds de oprichting van het huis dinh van ontwerpt het merk juwelen voor moderne en onafhankelijke vrouwen die sieraden dragen voor zichzelf, ongeacht de mening van de wereld. En hoe kunnen deze vrouwen beter gevierd worden dan met een sieraad dat in niets lijkt op een ander.

 

Op de vooravond van dinh van’s 40-jarig bestaan en met Valentijnsdag in zicht, presenteert het merk de Double-Coeurs Collectie: een selectie nieuwe creaties die symbool staan voor liefde en verbondenheid.

 

Double-Coeurs collectie

Het eeuwenoude symbool van de liefde, ‘het hart’, keert terug in de dinh van collectie voor dit speciale moment. Terwijl het hart een klassieker is in de wereld van juwelen, is het dinh van motief anders dan alle anderen. Het dubbele hart vertegenwoordigt de unieke band tussen twee individuen via een innovatief ontwerp van de sluiting die eenmaal gesloten, onmogelijk weer te openen lijkt. Een prachtige boodschap die "we zijn verbonden als één" symboliseert. 

 

De nieuwe Double-Coeurs collectie is beschikbaar in geel goud, roze en wit goud of bezet met diamanten. 11 nieuwe exclusieve ontwerpen die met elkaar kunnen worden gecombineerd, om zo te kunnen zeggen dat "Jij en Ik" één zijn.

 

Of het nu gaat om de speciale band tussen geliefde, ouders en kind of vrienden, de Double-Coeurs creaties vieren de liefde en verbondenheid.

 

Dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Bonebakkers in het Conservatorium hotel in Amsterdam, Bodes & Bode in Amsterdam en Den Haag, Schaap & Citroen in Haarlem, House of Pertijs in Breda en Michelsen in Soest. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van - Holiday Season
dinh van Menottes - The Signet Ring

LINKS

website

SOCIAL MEDIA dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. 
De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. 

Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.