dinh van - A summer engraved in gold
terug naar pressroom

dinh van - A summer engraved in gold

dinh van presenteert deze zomer een selectie van kettingen ontworpen als talisman, een symbool dat staat voor geluk. Ontdek daarnaast een set oorbellen en verzameling armbanden die oneindig veel mogelijkheden bieden. De fijne creaties versmelten met de huid en volgen elke ronding van het lichaam. 

 

Als pionier in moderne juwelen en met een innovatieve kijk op luxe, herdefinieerde het juwelenhuis dinh van de manier waarop sieraden zijn ontworpen door design voorop te stellen. dinh van werd bijna 60 jaar geleden opgericht in Parijs en ontwerpt gestroomlijnde, gedurfde juwelen, die door iedereen dagelijks gedragen kunnen worden. Deze unieke en kenmerkende ontwerpen hebben hun sporen nagelaten in de sieradengeschiedenis. Iconische en tijdloze identiteitsstukken zijn gecreëerd die opeenvolgende voorbijgaande modetrends overleven. 

 

Schitter onder het zonlicht, in de glans van geelgoud op de huid met de juwelen van dinh van. 

 

Dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Bonebakkers in het Conservatorium hotel in Amsterdam, Bodes & Bode in Amsterdam en Den Haag, Schaap & Citroen in Haarlem, House of Pertijs in Breda en Michelsen in Soest. 

 

Voor uitleen en meer informatie ben je van harte welkom in zonde showroom. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season
dinh van Menottes - The Signet Ring

LINKS

website

SOCIAL MEDIA dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. 
De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. 

Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.