Bewonder de juwelen van dinh van
terug naar pressroom

Bewonder de juwelen van dinh van

De elegante sieraden van dinh van complimenteren al je outfits als geen ander. De minimalistische en iconische vormen zijn geschikt voor iedere gelegenheid.

 

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.


We verwelkomen je graag in onze showroom om de sieraden van dinh van te bewonderen. De juwelen kunnen op aanvraag worden geleend. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

dinh van - Moederdag
dinh van - Pulse Novelties
Symboliseer de liefde met de unieke creaties van dinh van
Sprankelende en elegante feestdagen met dinh van

LINKS

website

SOCIAL MEDIA dinh van