A sparkling Christmas with dinh van
terug naar pressroom

A sparkling Christmas with dinh van

Waar de dagen korter worden en de nachten langer, complementeren de dinh van sieraden je kerstoutfit als geen ander. De schitterende en elegante juwelen zijn een balans tussen vorm en volume, waarbij het simplistische vrouwelijke design onmisbaar is. De primaire vormen geven een tijdloos gevoel en zijn passend voor iedere gelegenheid, ook na de feestdagen.

 

De verschillende collecties zijn gekenmerkt door hun sierlijkheid. De Menottes dinh van staat symbool voor verbintenis; de eenheid tussen vriendschap of geliefden. Of laat je betoveren door de Serrure collectie waar de sluiting symbool staat voor sensuele liefdes. Tijdens de feestdagen zijn ook de juwelen uit de Le Cube Diamant onmisbaar. Het vierkante ontwerp staat centraal met een cirkelvormige sprankelende diamant.

 

De sieraden hebben 1 eigenschap gemeen, een ongekende minimalistische elegantie, hierdoor ben je bereid ze dag en nacht te dragen. Precies de visie waar dinh van naar streeft.

 

dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam, Bodes & Bode in Den Haag, Bonebakker in Amsterdam, House of Pertijs in Breda, Michgelsen in Soest en bij Schaap en Citroen in Haarlem.
Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Maillon dinh van
dinh van - A summer engraved in gold
dinh van Double-Coeurs collectie
dinh van - Holiday Season

LINKS

dinh van

SOCIAL MEDIA dinh van

Jean Dinh Van leerde het vak bij Cartier, daar begon hij te dromen van een nieuwe stijl juwelen. 
De jonge herrieschopper vervaardigde zijn eerste ontwerpen in 1965. Ongevoelig voor trends trok hij zijn energie uit het dagelijks leven. 

Zijn eerste grote succes, ontworpen voor Pierre Cardin, was een geelgouden ring met vierkante vorm, waarin twee parels van verschillende kleuren werden geplaatst. De dinh van stijl was geboren. 

 

In 53 jaar tijd is de wereld veranderd, maar de tijdloze sieraden van dinh van blijven hun plaats innemen in perfecte moderniteit. Objecten uit het dagelijks leven, puur functioneel, werden alledaagse edelstenen. Handboeien, sloten, pinnen of scheermesjes, omgevormd tot gestileerde en betekenisvolle juwelen.