Serrure dinh van collectie
terug naar pressroom

Serrure dinh van collectie

Serrure

Functional esthetic

“de vrije geest van Franse sieraden”
 
Gecreëerd aan het begin van de 70's, valt de Serrure collectie op door zijn elegantie. Zoals de iconische armband van de collectie die als uniek wordt beschouwd. Prachtig simpel, als een gouden draad dat sierlijk om je pols hangt.
 
De Serrure collectie is vrij van sluitingmechanisme, maar alsnog flexibel genoeg om te openen en sterk genoeg om niet vervormd te kunnen worden. Het heeft een simpel design dat wordt afgemaakt door het kleine diamant in het sieraad. 

 

Gecreëerd aan het begin van de seventies, valt de Serrure collectie op door zijn elegantie. Deze iconische armband is prachtig in zijn eenvoud waar hij als een gouden draad sierlijk om de pols valt.

 

De Serrure items hebben geen slotje, zijn flexibel genoeg om geopend te worden en sterk genoeg om niet te vervormen. Het eenvoudige design, met bij de sluiting een plat kopje, wordt afgemaakt met een discreet diamantje.

 

De collectie bestaat uit ringen en armbanden in goud, wit goud en rosé goud.

 
Dinh van is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf in Amsterdam en Utrecht en Bonebakker Juweliers.
Voor meer informatie en uitleen ben je van harte welkom in onze showroom.
 
 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Jetske Breugem - van de Sande
j.vandesande@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Golden summer pieces
dinh van Le Cube Diamant collectie
Menottes dinh van collectie
dinh van x SimplyPR

LINKS

Dinh Van

SOCIAL MEDIA dihn van

over dinh van

Opgericht in 1965, bracht dinh van een gevoel van vrijheid door de introductie van design in de wereld van fine jewellery.

 

Het Huis creëert grafische, pure, moderne juwelen in een onnavolgbare stijl. In tegenstelling tot traditionele juwelen, brengt dinh van juwelen naar de straat, de ontdekking van luxe voor elke dag, een luxe voor jezelf.