Support your locals met de CODA beautybox Support your locals met de CODA beautybox Support your locals met de CODA beautybox
terug naar pressroom

Support your locals met de CODA beautybox

Gevuld met lockdown essentials

CODA Amsterdam ken je waarschijnlijk al als de eerste echte cosmetic drugstore van Nederland. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor jouw dagelijkse persoonlijke verzorging, maar dan nét even mooier en specialer dan je doorgaans in de klassieke drogisterij vindt. Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven komt oprichtster Barbara Kerseboom met een nieuw initiatief. Een goedgevulde beautybox met alle lockdown essentials. Een verbreding van de #supportyourlocals beweging.

Nu veel van ons het huis niet meer uitgaan, besloot CODA Amsterdam een box te creëren die gevuld is met allerlei verzorgingsproducten die je op het moment niet kunt missen. Denk aan vitamines, zeep, toiletpapier en tandpasta.

Barbara gaat normaal gesproken de wereld over om de meest bijzondere en kwalitatief hoogwaardige alternatieven voor alledaagse producten te scouten. Het resultaat is een collectie van merken die niet op iedere straathoek te vinden is.

Deze producten zijn terug te vinden in de box die onder andere toiletpapier van The Good Roll, vitamines van Yummygums, geurkaarsen van Brandt Kaarsen, sheetmasks, tandpasta, douchegel, handzeep en handcrème bevat. CODA kan de box samenstellen maar het is ook mogelijk om de box te laten personaliseren zodat deze perfect is om cadeau te geven aan vrienden, familie, leraren of thuiswerkend personeel.

 

  • Box 1: €24,95 twv €30
  • Box 2: €49,95 twv €65
  • Box 3: sheetmasks voor 3 dagen €9,95 twv €12
  • Box 4: sheetmasks voor een week €21,95 twv €28

 

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Bestellen kan via e-mail: info@codacosmetics.nl of telefoon 020-3330315.
Bekijk ook codacosmetics.nl voor meer informatie.


Bezoek ook de virtual shopping mall van CODA
Liever het hele assortiment te bekijken? Ook dat is mogelijk. Barbara is namelijk tijdens deze crisis nog een initiatief gestart, de Virtual Shopping Mall. Als klant maak je een rondje door de winkel via videobellen en bewonder je de producten van dichtbij terwijl je naar persoonlijk advies kunt vragen. Dichter in de buurt van écht winkelen komt het niet. Ze biedt andere ondernemers ook de mogelijkheid om zich aan te sluiten. Via het Instagramaccount @Myvirtualshoppingmall vind je alle winkels die meedoen. Zo support je lokale ondernemingen terwijl je het gevoel hebt dat je écht aan het winkelen bent. Shoppen wordt weer zo gezellig en persoonlijk als mogelijk in deze tijd. Makkelijk en veilig.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Claudia Kasteel
c.kasteel@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA CODA Amsterdam

over coda amsterdam

CODA is de eerste echte cosmetic drugstore van Nederland. Dit nieuwe concept in het Nederlandse retaillandschap is een feest van herkenning voor liefhebbers van de Franse pharmacie en de Amerikaanse drugstores. In onze Scandinavian-style store vind je alles wat je nodig hebt voor jouw (dagelijkse) persoonlijke verzorging, maar dan nét even mooier en specialer dan je doorgaans in de klassieke drogisterij vindt. Creative en founder Barbara Kerseboom gaat de wereld over om de meest bijzondere en kwalitatief hoogwaardige alternatieven voor alledaagse producten te scouten. Het resultaat is een collectie van merken die niet op iedere straathoek te vinden is (tenzij het design- of cult-classics zijn!).De producten zijn waar mogelijk duurzaam en eco-friendly en hebben als gemene deler dat ze, naast hun functionele eigenschappen, ook erg mooi zullen staan in jouw badkamer en  keuken.Én natuurlijk in onze minimalistische, ‘all-white with a vintage touch’ CODA winkel in de Pijp.