Het is lente in Barcelona: C&A presenteert de Spring/Summer 2023 collectie
terug naar pressroom

Het is lente in Barcelona: C&A presenteert de Spring/Summer 2023 collectie

De nieuwe collectie genaamd 'Love the future again' richt zich op tijdloze en betaalbare kleding en biedt een moeiteloze, modieuze en veelzijdige garderobe voor het dagelijks leven.  De collectie is voornamelijk gebaseerd op natuurlijke stoffen en kleuren op basis van drie macrotrends: Natuur, Empowerment en Universal Healing. 


Barcelona, 18. November 2022 - Gisteren lanceerde C&A de Spring/Summer 2023 collectie "Love the future again" in Barcelona. De collectie werd gepresenteerd aan de Europese pers, mediapartners en influencers.


De viering vond plaats in het wijnhuis Codorniu in Barcelona, een van de grootste meesterwerken van modernistische kunst ter wereld. De locatie kent een jarenlange geschiedenis, net als C&A dat meer dan 180 jaar geleden werd opgericht en vandaag een van de grootste moderetailers in Europa is.


De Spring/Summer 2023 collectie volgt de richting die het merk in september is ingeslagen met de lancering van een nieuwe merkcampagne. C&A zal kwalitatieve, betaalbare kleding blijven aanbieden en zich voortaan richten op een moeiteloze, meer modieuze en veelzijdige garderobe voor het dagelijkse leven.


De ontwerpers van C&A hebben een collectie ontwikkeld op basis van drie macrotrends: Nature, Empowerment en Universal Healing, die de voortdurende inzet van C&A voor waarden als duurzaamheid en inclusiviteit benadrukken. "Love the future again" is dan ook een collectie gebaseerd op natuurlijke stoffen en kleuren.


Met als doel om comfortabel en zelfverzekerd te kleden, zijn katoen, voile en linnen de belangrijkste stoffen die gebruikt worden om zachtheid te bieden. Ook wordt er gecombineerd met andere meer gestructureerde stoffen zoals twill.

 

Qua kleuren overheersen de ultra-kalmerende tinten wit, zand en crème. Daarnaast komen opvallende kleuren zoals fel paars, rood en fuchsia in sommige kledingstukken voor.


Drapeer- en plooidetails vormen een fundamenteel onderdeel van deze collectie. Volumineuze mouwen en cuts zijn gemaakt om persoonlijkheid en vrijheid uit te drukken. Meer klassieke kledingstukken of plooien zijn in de hele collectie zichtbaar; bij de taille om het vrouwelijke silhouet te benadrukken of op broeken om te zorgen voor meer comfort.

 

De hele collectie is gemaakt om duurzaam en tijdloos te zijn. Een voorbeeld hiervan zijn de mouwloze trenchcoat of het driedelige pak ontworpen met strakke lijnen en goed vakmanschap om een essentieel stuk voor het seizoen te worden. Ook de accessoires zijn ontworpen om gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken die wij al in onze garderobe hebben. De items passen bij elk facet van het leven van een moderne vrouw, of zij nu naar haar werk reist of vrienden ontmoet voor een drankje.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A - Beachwear 2023
C&A - Spring/Summer 2023

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA C&A

Over C&A

Met meer dan 1.300 winkels in 17 Europese landen en meer dan 25.000 medewerkers is C&A een van de toonaangevende moderetailers in Europa. Elke dag verwelkomt C&A miljoenen bezoekers in de winkels in Europa en in de online shop. C&A biedt kwaliteit en duurzame mode tegen betaalbare prijzen voor iedereen. Meer informatie vindt u op onze website.