Destination: SummerDestination: Summer
terug naar pressroom

Destination: Summer

Deze zomer staat in het teken van genieten; reizen naar tropische bestemmingen en zonnen op het strand. C&A is klaar voor het zomerseizoen en presenteert de nieuwe SS’22 swimwear collectie met unieke bikini’s, badpakken en strandkleding.

 

De badpakken en bikini’s hebben verfijnde retro-prints, zomerse bloempatronen en elegante prints geïnspireerd op de natuur. De collectie is ontworpen om verschillende lichamen te omhelzen en vrouwen zelfverzekerd en gelukkig te laten voelen. Om de strandlook compleet te maken kunnen de bikini's en badpakken gecombineerd worden met C&A’s rieten strandtassen, modieuze slippers en luchtige kaftans.

 

De nieuwe C&A swimwear collectie geeft vrouwen een zeker gevoel en laat hen stralen op iedere summer destination.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A - Linnen
C&A - Cradle to Cradle
C&A - Dresses
C&A - Lingerie

LINKS

website

SOCIAL MEDIA C&A

Over C&A

 

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.

 

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers, is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan 2 miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië en China. Voor meer informatie, bezoek de website: www.c-a.com.