C&A - XMASC&A - XMAS
terug naar pressroom

C&A - XMAS

De maanden waarin we graag momenten doorbrengen met onze dierbaren en geliefden is weer aangebroken. Dit betekent ook dat het tijd is om te stralen en te genieten van de gezellige sfeer. Met de nieuwe C&A XMAS en baby XMAS collectie is iedereen klaar voor onvergetelijke feestdagen. De fijne knitwear in trendy kleuren van het seizoen combineren stijl en functionaliteit. De glitter items en verschillende patronen zorgen voor een eyecatching look op ieder feest. Ook voor de allerkleinsten presenteert C&A dit jaar leuke items in de klassieke kleuren rood en wit. 


Geniet van een heerlijke (en betaalbare) kerst met C&A!

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A - Linnen
C&A - Cradle to Cradle
C&A - Dresses
C&A - Lingerie

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA C&A

Over C&A
Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.

 

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers, is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan 2 miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië en China. Voor meer informatie, bezoek de website: www.c-a.com.