C&A viert opening van vernieuwde winkel in Den Haag en versterkt de merkboodschap met professionele fotoshoot voor klanten
terug naar pressroom

C&A viert opening van vernieuwde winkel in Den Haag en versterkt de merkboodschap met professionele fotoshoot voor klanten

Den Haag - Op zaterdag 5 november vierde C&A een feestelijke opening van een volledig gerenoveerde winkel in Den Haag. Naast het genieten van een verrassende en fijne winkelervaring was het in het kader van de eerder gelanceerde ‘jij hebt persoonlijkheid wij de fashion’ campagne (You do you. We do the fashion) voor alle klanten mogelijk om deel te nemen aan een fotoshoot, waarvan de resultaten direct zichtbaar waren op digitale outdoor schermen in heel Den Haag.

 

Vanaf 10:30 uur opende de vernieuwde C&A haar deuren. Onder genot van een heerlijk kopje koffie of mocktail kon iedereen de collecties ontdekken. Daarnaast was er een opvallende activiteit in de winkel.

 

In september lanceerde C&A de nieuwe campagne ‘jij hebt persoonlijkheid wij de fashion’. Hiermee benadrukken zij dat het allemaal om de consument draait. Het uitgangspunt is de klant. Het gaat erom dat iedereen zichzelf kan zijn en dat is helemaal oké. Hieraan gekoppeld is in samenwerking met activatiebureau Opvallers en JCDecaux een fotoshoot voor klanten opgezet, waarbij zij de mogelijkheid kregen zichzelf professioneel te laten fotograferen. Outfits werden geselecteerd met behulp van een stylist en een make-up artist zorgde voor een finishing touch. Het unieke hieraan was dat de resultaten direct na de shoot verschenen op digitale schermen in de winkel en door de hele stad. Dit leverde hele mooie en unieke beelden op. C&A wil met deze activatie laten zien dat zij voor iedereen de juiste stijl hebben, voor welke pasvorm of maat dan ook. Een tof concept dat bij velen in de smaak viel.  

 

Den Haag heeft een van de grotere Nederlandse C&A-winkels met het nieuwste store concept. De winkel telt in totaal 53 medewerkers en bevindt zich aan het welbekende Spui, ook wel het hart van het centrum. Het pand is geheel gemoderniseerd en er zijn veel planten aanwezig. Naast de traditionele kassa’s kan de klant ook gebruik maken van zelfscan-kassa’s. C&A heeft haar medewerkers in de winkel de afgelopen maanden getraind om een verbeterde service te kunnen bieden aan hun klanten.

 

De nieuwe winkel is meer dan alleen een plaats om te shoppen. Door fashion items, gemotiveerde serviceteams en frisse design elementen samen te brengen, zorgt C&A voor verbinding en creëren zij een omgeving waar klanten plezier beleven en zich geïnspireerd voelen om tijd in door te brengen. De nieuwe huisstijl elementen zorgen voor een frisse uitstraling en presenteren C&A als een modern, inclusief merk.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A - Linnen
C&A - Cradle to Cradle
C&A - Dresses
C&A - Lingerie

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA C&A

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.

 

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers, is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan 2 miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië en China. Voor meer informatie, bezoek de website: www.c-a.com.