C&A: Pride CollectionC&A: Pride CollectionC&A: Pride Collection
terug naar pressroom

C&A: Pride Collection

Mode met impact

Juni is de officiële PRIDE-maand en daarom lanceert C&A de LGBTQIA+U+ME campagne. LGBTQIA+U+ME is de slogan van het merk en daarmee staan zij voor gelijkheid en stimuleren zij inclusiviteit, diversiteit en het gevoel van gemeenschap. Als modelabel viert C&A de PRIDE-maand in de vorm van fashion. Het doel van de campagne is, door gebruik van de slogan, te communiceren dat 'liefde voor iedereen' is. Daarnaast worden er geen genderlabels of one-size-fits gebruikt. 

 

De campagne bestaat uit twee collecties. De unisex-collectie richt zich op goede basics van hoge kwaliteit en items waarbij geslacht geen rol speelt. Het tweede deel, de items uit de PRIDE-collectie, zijn kleurrijk en geven aan hoe divers de samenleving is. Ieder item uit de collectie is ontworpen om met trots te dragen. Kies voor een klein borduursel op de borst, een stralende print of tie-dye look.

 

Vier de PRIDE samen met C&A! 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A viert opening van vernieuwde winkel in Den Haag en versterkt de merkboodschap met professionele fotoshoot voor klanten
C&A - XMAS
C&A opent nieuwe winkel in het centrum van Haarlem
C&A: Outerwear

LINKS

website

SOCIAL MEDIA C&A

Over C&A

 

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.

 

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers, is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan 2 miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië en China. Voor meer informatie, bezoek de website: www.c-a.com.