C&A: Outerwear
terug naar pressroom

C&A: Outerwear

Niet eerder keren we allemaal goed gebruind terug naar het dagelijks leven, de herfst staat voor de deur. Maar één ding weten wij nu al: de herfst zal hoe dan ook afwisselend zijn!
Onze nieuwe C&A metgezellen voor de dagelijkse gang van zaken zijn veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid.

De warme zomerdagen maken plaats voor een frisheid met een nieuw kleurenpallet in de natuur, de herfst staat voor de deur. Maar één ding weten wij nu al: de herfst zal hoe dan ook afwisselend zijn! De C&A Outerwear modellen geven een veelzijdige en passende look voor de dagelijkse gang van zaken en zijn geschikt voor iedere gelegenheid. 


Met verschillende soorten mantels, gewatteerde jassen en verschillende materialen is de outerwear collectie veelzijdiger dan ooit. Het kleurenpallet varieert tussen neutrale tinten met subtiele prints en echte eyecatchers met doorgestikte patronen. Voor een finishing touch wordt de outdoor look compleet gemaakt met een felle beanie of sjaal. Deze herft wordt iedere stijl compleet gemaakt met de outerwear items van C&A. 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A: Forever Denim
C&A: Cashmere
C&A: Baby & Maternity
C&A PRIDE Collectie

LINKS

website

SOCIAL MEDIA C&A

Over C&A
Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.

 

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers, is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan 2 miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië en China. Voor meer informatie, bezoek de website: www.c-a.com.