C&A: Outerwear
terug naar pressroom

C&A: Outerwear

Niet eerder keren we allemaal goed gebruind terug naar het dagelijks leven, de herfst staat voor de deur. Maar één ding weten wij nu al: de herfst zal hoe dan ook afwisselend zijn!
Onze nieuwe C&A metgezellen voor de dagelijkse gang van zaken zijn veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid.

De zomer heeft plaatsgemaakt voor een frisse wind en een nieuw kleurenpallet: de herfst is in volle gang. Één ding is zeker; het nieuwe seizoen zal bestaan uit variatie en veel afwisseling. De C&A outerwear collectie zorgt voor een veelzijdige en passende outfit tijdens iedere gelegenheid. 


Met verschillende soorten mantels, gewatteerde jassen en afwisselende materialen, is de outerwear collectie verrassender dan ooit. Het kleurenpalet varieert tussen neutrale tinten met subtiele prints en echte eyecathcers met doorgestikte patronen. Als finishing touch wordt de look compleet gemaakt met een leuke beanie of sjaal. 

 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A - Linnen
C&A - Cradle to Cradle
C&A - Dresses
C&A - Lingerie

LINKS

website

SOCIAL MEDIA C&A

Over C&A
Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.

 

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers, is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan 2 miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië en China. Voor meer informatie, bezoek de website: www.c-a.com.