C&A opent nieuwe winkel in het centrum van Haarlem
terug naar pressroom

C&A opent nieuwe winkel in het centrum van Haarlem

Amsterdam - Op zaterdag 15 oktober verwelkomt C&A voor het eerst haar klanten in de nieuwe winkel in Haarlem op de Grote Houtstraat. C&A biedt er een verrassende en fijne winkelervaring die de merkidentiteit combineert met een verbeterde klantenservice en een sterke focus op een moderne collectie, denim en duurzaamheid.

 

De nieuwe winkel is meer dan alleen een plaats om te winkelen. Door fashion items, gemotiveerde serviceteams en frisse designelementen samen te brengen, zorgt C&A voor verbinding en creëren zij een omgeving waar klanten plezier beleven en zich geïnspireerd voelen om tijd in door te brengen. De nieuwe huisstijlelementen zorgen voor een frisse uitstraling en presenteren C&A als een modern, inclusief merk.

 

C&A moderniseert een groot aantal winkels om deze nieuwe merkbeleving tot leven te brengen voor de klant. Al meer dan 70 winkels in Nederland kregen een update en in verschillende grotere winkelsteden wordt de winkel volledig gerenoveerd, zo ook in Haarlem. Andere grotere renovaties vonden plaats in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Een verhuizing van de Anagang naar de Grote Houtstraat is dan ook een logische stap. De Grote Houtstraat is de winkelhoofdstraat van Haarlem en het modemekka van deze sfeervolle stad. 


“Wij verwelkomen onze klanten nu in dit prachtige pand. De monumentale gevel en ook de art deco accenten in het interieur verraden de historische bestemming van een bioscoop. Het gebouw geeft de winkel ook die allure”, aldus store manager Sylvia.

 

Moderetailer C&A staat vooral voor duurzame mode met goede kwaliteit en tegen betaalbare prijzen. Duurzaamheidsboodschappen zijn een terugkerend designelement dat de aandacht van de klanten vestigt op het grote aanbod van duurzamere kleding en de inspanningen van C&A op dit gebied.

 

Merkbeleving 

Half september lanceerde C&A de nieuwe campagne You do you. We do the Fashion (Jij hebt persoonlijkheid. Wij de fashion.). Hiermee benadrukken zij dat het allemaal om de consument draait. “Het uitgangspunt ben jij: de klant. We kijken naar de individuele benadering van het leven en persoonlijke stijl zonder oordeel. You do You gaat erom dat iedereen zichzelf kan zijn - en dat is helemaal oké. De collecties staan in het teken van items die perfect passen bij jou en je levensstijl. Modern, makkelijk draagbaar, geweldige kwaliteit en een betaalbare prijs zijn de kernwaarden’’, zegt Stefanie Schneider – Benelux market lead. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Nyima Sanneh
n.sanneh@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A - Beachwear 2023
C&A - Spring/Summer 2023

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA C&A

over C&A

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.

 

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers, is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan 2 miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië en China. Voor meer informatie, bezoek de website: www.c-a.com.