C&A: Jingler's Denim collectie
terug naar pressroom

C&A: Jingler's Denim collectie

True icons never go out of style.

Fashion verandert continu. Of toch niet helemaal? C&A presenteert nieuwe items binnen de archive collectie: Jingler’s Denim. De pieces zijn geïnspireerd op de meest legendarische campagnes en stijlen van C&A in de historie. Zorg voor een vleugje retro in je kledingkast door te kiezen voor de Jingler's Denim collectie. 
 
It's DENIM o'clock!
Herleef de ’70, ’80 en ‘90’s met de collectie. Flared jeans, denim met acid wassing en sweaters met een oversized look zorgen voor meer oldschool-flair in de wereld. 
Vier samen met C&A het 180 jarige bestaan. Durf creatief te zijn en combineer jouw eigen stijl met de iconische items!
 
De Jinlger's Denim collectie is vanaf nu verkrijgbaar op www.c-and-a.com
 

 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A: Forever Denim
C&A: Cashmere
C&A: Baby & Maternity
C&A PRIDE Collectie

LINKS

website

SOCIAL MEDIA C&A

Over C&A

 

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.

 

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers, is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan 2 miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië en China. Voor meer informatie, bezoek de website: www.c-a.com.