C&A: Het mooiste geschenk!C&A: Het mooiste geschenk!
terug naar pressroom

C&A: Het mooiste geschenk!

Wanneer je samen in verwachting bent, zit je normaal gesproken heerlijk op een roze wolk. Maar je denkt ook meer na over de toekomst, want je wilt natuurlijk het beste voor je kind. Gesprekken over duurzaamheid, CO2 en het klimaat worden nu meer gevoerd dan ooit - alleen hoe breng je dit besef over op je kleintje? 

 

C&A focust hun nieuwe collectie rompertjes daarom op duurzaamheid, doormiddel van het exclusieve gebruik van biologisch katoen. De natuurlijke kleuren en pasteltinten passen perfect bij het begin van het voorjaar en de schattige dieren motiefjes dagen je kleintje uit om vol enthousiasme hun omgeving te gaan ontdekken. Door je baby duurzaam aan te kleden, kan je de zorg voor de planeet nu nog eventjes bij C&A leggen, totdat ze groot genoeg zijn om hier zelf aan bij te dragen. Zo kan je kleintje tóch meedoen met de grote mensen, en kies je niet alleen de beste optie voor je kind, maar ook voor de planeet. 

 

De C&A biokatoen rompers zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 18 februari 2021.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A FW22 Collection
Destination: Summer
C&A's 2022 Spring/Summer collection
C&A: Jingler's Denim collectie

LINKS

website

SOCIAL MEDIA C&A

Over C&A

 

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.

 

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers, is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan 2 miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië en China. Voor meer informatie, bezoek de website: www.c-a.com.