C&A: Cozy styles for men to suit your environment C&A: Cozy styles for men to suit your environment
terug naar pressroom

C&A: Cozy styles for men to suit your environment

C&A presenteert nieuwe cozy items voor mannen en stoomt ons klaar voor de winter. 

 

De collectie bestaat uit comfortabele sweaters en coltruien. Een trui is het ideale kledingstuk voor iedere gelegenheid. Er is keuze uit verschillende pasvormen, kleuren en dessins. Zo geeft de trui met kabelmotief een stoer effect en is een coltrui gecombineerd met een colbert perfect voor een zakelijk moment. De collectie biedt daarnaast stijlvolle chino’s en jassen. Niet te vergeten: accessoires voor heren zijn ook een musthave voor het koude seizoen. Combineer eindeloos en creëer een tijdloze winterlook.


De C&A items zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals organic cotton en gerecycled wol. Ook zijn veel kledingstukken voorzien van het keurmerk Eco-Tex® Standaard 100. Dit houdt in dat de stof huidvriendelijk is. Dus als je wilt, kun je met de items van C&A, zowel goed voor de wereld, als voor jezelf zorgen.

 

Van casual tot zakelijk, heren zijn dit seizoen perfect gekleed met de nieuwe cozy collectie van C&A.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A: Forever Denim
C&A: Cashmere
C&A: Baby & Maternity
C&A PRIDE Collectie

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA C&A

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.

 

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers, is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan 2 miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië en China. Voor meer informatie, bezoek de website: www.c-a.com.