C&A: Cozy Homewear
terug naar pressroom

C&A: Cozy Homewear

C&A presenteert de musthave collectie van nu: Cozy Homewear. Ieder persoon heeft verschillende aspecten nodig om zich goed te voelen. Jezelf aankleden en zelfverzekerd zijn is waarschijnlijk het meest ongedwongen en fijne gevoel dat er is. Om deze reden brengt de C&A cozy homewear collectie fijne shirts, vesten en broeken met een minimalistisch en hoogwaardig design die zorgen voor het comfort dat bij thuis zijn hoort. 

 

Door het vele en langdurige thuiswerken wordt gemakkelijke kleding steeds belangrijker. Dit is dan ook het moment om je outfits voor je thuiskantoor te upgraden. Kleding heeft namelijk invloed op de kwaliteit van ons werk. De homewear collectie bevat zachte, soepele stoffen, perfect voor een dag werken. De natuurlijke kleuren en de pasteltinten hebben de klassieke homewear getransformeerd in echte modestukken die waardig zijn voor het thuiskantoor.

 

Joggers met een sweater of juist een zakelijke outfit? Of je nu de hele dag alleen achter je laptop bezig bent of juist belangrijke calls hebt met collega’s, de collectie bestaat uit items voor elke gelegenheid.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A: Forever Denim
C&A: Cashmere
C&A: Baby & Maternity
C&A PRIDE Collectie

LINKS

website

SOCIAL MEDIA C&A

Over C&A

 

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.

 

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers, is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan 2 miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië en China. Voor meer informatie, bezoek de website: www.c-a.com.