terug naar pressroom

C&A: Autumn 2020

C&A introduceert de herfstcollectie voor 2020. De collectie bestaat uit verschillende thema's en bereid ons voor op de winterse dagen. 

 

Cashmere Dream
Cashmere Dream staat voor prachtige loungewear in verschillende kleuren.  De collectie bestaat uit mooie truien, vesten, rokken en comfortabele broeken. De verschillende designs in zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en houden je warm tijdens de koude dagen.

 

Layer Up for Winter - Do More With Less

De nieuwste C&A outerwear collectie is all about jassen, puffers, bodywarmers in coole nieuwe designs en kleuren. Ga voor een fake-fur jas of een klassieke chique parka. Met de C&A outerwear collectie ben je klaar voor de winter en heb je voor iedere gelegendheid de ideale jas. 

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

Sustainable swimwear collection '20

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA C&A

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen, zoals visnetten uit de oceaan, tapijtpluis, katoen en tule, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Ongeveer 50% van de C&A-collecties wordt al geproduceerd met duurzamere materialen.