terug naar pressroom

C&A: Autumn 2020

C&A introduceert voor de herfst 2020, een collectie met verschillende inspirerende thema's. Van cosy cashmere items die je heerlijk warm houden, tot stijlvolle, stoere en trendy jassen die alle weertypes aankunnen.

 

Cashmere Dream

Cashmere Dream staat voor prachtige loungewear items. De collectie bestaat uit truien, vesten, rokken en comfortabele broeken die verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren. Items om heerlijk in te cocoonen binnenshuis of om buiten de kou fashionable te trotseren. 

 

Layer Up for Winter - Do More With Less

De nieuwste C&A outerwear collectie is all about jassen, puffers, bodywarmers in coole nieuwe designs en kleuren. Ga voor een fake-fur jas of een klassieke chique parka. Met de C&A outerwear collectie ben je klaar voor de winter en heb je voor iedere gelegenheid de ideale jas. 

 

 

De C&A Autumn 20 collectie is verkrijgbaar in de winkels & webshop vanaf september.
Campagnebeelden zijn vanaf begin september beschikbaar en worden t.z.t. gedeeld.

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Colette Borstlap
c.borstlap@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A: Forever Denim
C&A: Cashmere
C&A: Baby & Maternity
C&A PRIDE Collectie

LINKS

Website

SOCIAL MEDIA C&A

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.

 

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers, is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan 2 miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië en China. Voor meer informatie, bezoek de website: www.c-a.com.