C&A: Athleisure collection C&A: Athleisure collection
terug naar pressroom

C&A: Athleisure collection

Sustainable sportswear meets fashion

Met trots presenteert C&A de Athleisure collectie: duurzame sportkleding voor zowel actieve als casual gelegenheden. 


Het idee is simpel; combineer functionaliteit, comfort en design en creëer moderne looks die niet alleen geschikt zijn tijdens een workout, maar ook gedragen worden in het dagelijks leven. De afgelopen maanden hebben ons laten zien dat sport items veelzijdig zijn voor iedere gelegenheid. Met de nieuwe activewear-collectie, gemaakt van gerecyclede materialen, zet C&A opnieuw een belangrijke stap richting duurzaamheid. 


De athleisure-stijlen zijn een echte musthave voor de duurzame fashion liefhebbers. In de yogastudio, in de sportschool of op straat, met de nieuwe stijlen creëer je met gemak een stijlvolle en functionele outfit. De kleuren blauw en grijs zijn ideaal voor een chique en sportieve look. Voor wie net iets meer houdt van opvallende outfits, zijn er ook items met patronen en prints. Deze worden gecombineerd om een echt fashion statement te maken tijdens een goede workout. 

 

De Athleisure collectie zorgt ervoor dat onze favo kledingstukken, die voornamelijk worden gedragen in de sportschool of thuis op de bank, zich uiten tot echte eye-catchers.   

CONTACTGEGEVENS

SimplyPR
Consultant: Britt Pegels
b.pegels@simplypr.nl
Tel: 020 - 776 7756

RECENTE PERSBERICHTEN

C&A: Forever Denim
C&A: Cashmere
C&A: Baby & Maternity
C&A PRIDE Collectie

LINKS

website

SOCIAL MEDIA C&A

Familiebedrijf C&A is al generaties lang succesvol en toonaangevend op het gebied van modieuze en betaalbare kleding. Het verhaal van C&A, afkorting van Clemens & August Brenninkmeijer, start al in de 17e eeuw. De voorouders van Clemens en August waren toen al voortdurend opzoek naar nieuwe ideeën om de wensen van hun klanten vervullen. Vanaf de 19e eeuw richt C&A zich op betaalbare mode en breidde zich al snel internationaal uit. Nu, in de 21 eeuw, is C&A nog steeds toonaangevend in de kledingindustrie, door hun klanten en de gemeenschappen waarin zij actief zijn, beter én op meer duurzame wijze van dienst te zijn.

 

C&A is al jaren gedreven bezig met duurzaamheid. Door het gebruik van gerecyclede materialen zoals visnetten uit de oceaan, liggen duurzame fashion items binnen het bereik van de klant. Meer dan 50% van onze kleding wordt gemaakt met duurzamere materialen. De items zijn te herkennen aan het #wearthechange logo.

 

Met meer dan 1.500 winkels in 18 Europese landen en meer dan 31.000 medewerkers, is C&A één van de meest toonaangevende fashion retailers in Europa. C&A verwelkomt iedere dag meer dan 2 miljoen bezoekers in haar Europese winkels en biedt het hele gezin kwaliteitsmode voor een betaalbare prijs. C&A kun je ook vinden in Brazilië en China. Voor meer informatie, bezoek de website: www.c-a.com.